Limonaderij
op brood

Wij van de limonaderij houden van fruit, heel veel fruit. Daarom zijn wij op het idee gekomen om dat fruit in een potje te stoppen. Dit “smeerfruit” maken wij in verassende combinaties van bijvoorbeeld appel, rabarber, cranberry, roodfruit, kaneel enz.

de limonaderij op brood is (H)eerlijk op de boterham, cracker of bijvoorbeeld een wafel.

Maar in de yoghurt of in kwark is het ook niet te versmaden!

Waarom noemen wij dat dan smeerfruit en geen jam? Nou dat is omdat wij jam vaak te zoet vinden en wij graag de combinatie van appel en fruit maken zodat wij minder suiker hoeven te gebruiken.

Ons smeerfruit wordt gemaakt van uitsluitend fruit, suiker, citroensap en gelei poeder. Zonder conserveermiddelen en E nummers. Het is daarom raadzaam om de geopende potjes in de koelkast te bewaren en het smeerfruit met een jamlepeltje uit het potje te nemen. Eigenlijk is het ook veel lekkerder om ons smeerfruit na aankoop in de koelkast te plaatsen, zo komen de smaken nog beter tot zijn recht.

De Limonaderij op brood: Appel en cranberry
4,25
De Limonaderij op brood: Appel en roodfruit
4,45
De Limonaderij op brood: Appel, rabarber en kaneel
4,25